Airconditioning

Wilt u te allen tijde kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat? Kies dan voor een innovatie en vooral energiezuinige airco installatie. De fraaie wandunits zijn flexibel te plaatsen en zijn tegenwoordig dusdanig stil dat u ongestoord kunt genieten. Totaalklimaat voorziet u graag van een passende offerte inclusief vakkundige installatie.

Waarom kiezen voor Totaalklimaat?

Totaalklimaat heeft jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van airco installaties. Wij werken uitsluitend met de beste fabrikanten zodat u altijd bent verzekerd van topkwaliteit installaties en een lange levensduur van het toestel.

Wij adviseren u uitvoerig over de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een duidelijk offerte op maat afgestemd op uw klimaatwensen. Daarnaast legt onze monteur na installatie het systeem aan uw uit zodat u direct op de hoogte bent van de instellingsmogelijkheden.

Voordelen van een airco installatie

Het centrale doel van een airco installatie is het koelen van uw woning waardoor u een aangenaam binnenklimaat heeft, zelfs op de aller heetste dagen. Wilt u dat een airo installatie nog veel meer voordelen kent?

  • Naast koelen kunt u tevens energiezuinig verwarmen
  • De airco filters de lucht en haalt ongezonde stof en vuiltjes uit de lucht
  • Door de ventilatie blijft de luchtvochtigheid op pijl
  • De airco zorgt samengevat voor een gezonder binnenklimaat

Wij werken graag met deze topfabrikanten

mitsubishi airco systeem

Mitsubishi

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airconditioning systemen en produceert zeer kwalitatieve en duurzame apparaten voor optimale prestaties. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.

Daikin

De betrouwbare producten van Daikin voor klimaatregeling bieden niet alleen een optimaal comfort het hele jaar door, maar zorgen daarnaast ook nog eens voor hoge energierendementen waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Een fraai design en zeer energiezuinige werking staan centraal bij dit merk.

Haier

Met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat je kunt bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Niet voor niets is Haier wereldwijd het nummer één merk voor ‘connected’ airconditioners. De airconditioners worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties.

airco onderhoud door totaalklimaat

Onderhoud aan uw airco

Om de levensduur van uw toestel te verlengen, en ervoor te zorgen dat uw installatie energiezuinig en feilloos blijft werken is periodiek onderhoud benodigd. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw toestel nauwkeurig nagekeken en worden de filters verschoond. Zodra filters vuil raken vermindert dit de luchtstroom waardoor er meer energie wordt verbruikt.

Een goede luchtstroom is essentieel voor het op pijl kunnen houden van de luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid zorgt namelijk voor ongewenste schimmels en bacteriën.

Naast verwarmen ook koelen?

Jazeker. Waar uw airco installatie u woning koelt kan het proces ook worden omgekeerd waardoor u woning wordt verwarmd. De airco installatie werkt volledig op elektra waardoor u dus gasloos uw woning kunt verwarmen, een zeer economische oplossing dus. Daarnaast verspreid de warme lucht zich razendsnel door uw woning waardoor uw ruimte binnen mum van tijd is verwarmd.

Bediening van uw airco

Iedere airco unit wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u uw gewenste binnenklimaat helemaal naar wens kunt instellen. Onze monteur legt u de installatie en de bediening ervan uitvoerig uit zodat u direct op de hoogte bent van de opties en verschillende functies.

Naast handmatige instelling kunt u uiteraard ook een weekprogramma instellen afgestemd op uw schema. De airco unit zal net als uw verwarming zorgen voor het juiste binnenklimaat op de gewenste momenten.

Bediening met uw smartphone

Veel fabrikanten hebben tevens een fraaie smartphone app ontwikkeld waarmee u uw airco installatie op afstand kunt bedienen. Bent u op een warme zomerdag onderweg naar huis, zet dan eenvoudig via uw telefoon de airco unit aan waardoor u thuiskomt in een behaaglijke temperatuur.

Wilt u een advies op maat ontvangen voor een airco systeem? Vraag een offerte aan.