Waterzijdig inregelen

Met waterzijdig inregelen en besparen zorg je ervoor dat het verschil in temperatuur sterk vermindert wordt. Met andere woorden; we zorgen voor een uitbalancering van het systeem. Een voorbeeld hiervan is de radiatoren voorzien van speciale radiatorknoppen. Hierdoor stroomt er altijd een correcte hoeveelheid water door het systeem heen. 

Bespaar op uw energierekening

Waterzijdig inregelen en besparen doe je uiteraard niet zomaar. Het feit dat het sinds 10 maart 2020 verplicht is voor mensen die de warmtebron vervangen of vernieuwen is één. Maar het levert ook simpelweg een aantal duidelijke voordelen op. Zeker wanneer je dit besluit te regelen via Totaalklimaat.

Optimaal temperatuurverschil

Het belangrijkste voordeel van waterzijdig inregelen is dat er een optimaal temperatuurverschil ontstaat tussen het water naar en van de radiatoren. Aangezien ook de juiste hoeveelheid water hierdoor altijd in de radiatoren aanwezig is, worden alle kamers in huis in één keer optimaal verwarmd. 

Voorkomen temperatuurschommelingen en suizende leidingen

Een bijkomend voordeel is dan dat dit enkele problemen oplost. In ‘verouderde’ systemen is er vaak sprake van allerlei temperatuurschommelingen en suizende leidingen. Bewust en onbewust zorgt dit voor allerlei problemen. Dankzij onze dienst komt hier een einde aan. 

Jarenlange ervaring

Tot slot hebben we bij Totaalklimaat intussen een jarenlange ervaring opgebouwd met betrekking tot het verlenen van deze dienst. Zodoende weet je dat je voor een partij kiest die kennis van zaken combineert met flinke ervaring in de praktijkt. Dit leidt uiteindelijk tot de beste resultaten. 

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak zodat je ook zelf binnenkort kunt genieten van een feilloos ingeregeld systeem.

Neem contact op

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.