Over ons

Totaalklimaat

Totaalklimaat is een erkend installatiebedrijf gevestigd in Lijnden vlakbij Amsterdam. Klanten beoordelen ons als betrouwbaar, vakkundig, enthousiast en zeer klantvriendelijk. De liefde voor het vak onderscheidt ons en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een prettige ervaring.

Passie voor techniek

Totaalklimaat, opgericht door 12 enthousiaste vakspecialisten, is inmiddels uitgegroeid tot een installatiebedrijf met een team van 12 medewerkers. De passie voor ons vak is wat ons verbindt en ons dagelijks motiveert om klanten te kunnen voorzien van kwalitatief installatiewerk.

Doordat wij ons bezighouden met verschillende technieken kunnen wij onszelf totaalinstallateur noemen waardoor wij de technische verantwoordelijkheid kunnen dragen voor uw gehele woning. Of het nu gaat om uw CV installatie, mechanische ventilatie, airconditioning of uw duurzame installatie. Onze vakkundige specialisten dragen zorg voor feilloos werkende installaties met zicht op een duurzame toekomst.

Wij maken graag mooie installaties die bijdragen aan een duurzamer milieu.

Sturen op duurzaamheid

Met de stijgende energieprijzen en het schaarser worden van fossiele brandstoffen draagt Totaalklimaat bij aan een duurzamer Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat wij ons specialiseren in het uittekenen, installeren en onderhouden van duurzame installaties. Denk hierbij aan zonnepanelen voor het kosteloos opwekken van energie; hierdoor bent u minder afhankelijk van het stroomnet wat u een aanzienlijke besparing oplevert op uw energiekosten.

Tevens houden wij ons graag bezig met het “nul op de meter” initiatief wat ervoor zorgt dat een woning volledig zelfvoorzienend is als het gaat om de energiebehoefte. Wilt u hier meer over weten? Wij adviseren u hier graag verder over.

Erkenning en scholing

Om u te kunnen blijven voorzien van de beste adviezen en technische ondersteuning vinden wij het belangrijk om onze monteurs regelmatig bij te scholen over de innovatieve technologieën. Al onze monteurs zijn dan ook in het bezit van de branche erkenningen waardoor u verzekerd bent van kwaliteitswerk.

Daarnaast worden wij vaak uitgenodigd bij de verschillende fabrikanten om de kennis te verhogen over de nieuwste productlijnen zodat wij te allen tijden voorbereid zijn op het vakkundig uitvoeren van installatie, reparatie en onderhoud.

totaalklimaat over ons

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.