Zonnepanelen

Start direct met besparen, tot wel € 2000,- per jaar

Wilt u direct flink besparen op uw energierekening? Overweeg dan om een PV zonnepanelen installatie te plaatsen, doordat u zelf energie (kW) opwekt bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Vanaf 1 januari 2023 betaalt u zelfs 0% BTW op zonnepanelen door een duurzaam initiatief vanuit de overheid, profiteer hier direct van.

Waarom zonnepanelen?

Uw woning verbruikt energie, deze energie neemt u af van uw energieleverancier via het net. Met behulp van zonnepanelen wekt u uw eigen energie op door gebruik te maken van een duurzame energiebron; de zon. Doordat u kosteloos energie opwekt zal uw investering in uw zonnepanelen zichzelf flink snel terugverdienen.

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt tussen de 3 en 4 jaar, dat betekent een effectief rendement op uw investering van 25%. Belangrijk om te melden is dat uw woning ook een beter energielabel krijgt waardoor er sprake is van vastgoed waardevermeerdering.

Wist u dat?

  • Met zonnepanelen bent u volledig onafhankelijk van stijgende energieprijzen.
  • Ook bij bewolking en in de winter wekken de panelen stroom op.
  • 70% wordt opgewekt van april t/m september.
  • U kunt opgewekte energie die u niet gebruikt terugleveren, dit heel salderen.
  • U betaalt vanaf 01 januari 2023 geen BTW op zonnepanelen.
  • Zonnepanelen kunnen flexibel worden geplaatst, op vrijwel ieder type dak.
  • De installatie van zonnepanelen is doorgaans binnen 1 dag voltooid.

Snel geplaatst

Betaalbare kwaliteit

Advies op maat

Volledige ontzorging

Zonnepanelen

Bij de installatie van zonnepanelen werken wij slechts met twee merken namelijk DMEGC en Phono Solar. Deze beide fabrikanten hebben bewezen de meest kwalitatieve producten te produceren met uitstekende presentaties en een lange levensduur.

Het vermogen dat een zonnepaneel opwekt loopt over de levensduur van het paneel langzaam terug. De merken DMEGC en Phono Solar hebben deze “degradatie” (oftewel veroudering) zeer kunnen beperken waardoor u lang rendement behoudt van uw installatie. De totale levensduur van zonnepanelen bedraagt ongeveer 25 jaar.

Hoeveel panelen?

Hoe meer panelen u plaatst, des te meer energie u kunt opwekken. Wij berekenen nauwkeurig voor u welke dakvlakken het meest gunstig zijn voor de plaatsing van de zonnepanelen.

Ook bekijken wij hoeveel panelen u kunt plaatsen en wat de meest efficiënte opstelling is voor optimaal rendement.

DMEGC zonnepanelen

Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat. Ze hebben een prestatiegarantie van 98% en gaan 25 jaar mee. Zelfs na die periode is de prestatiegarantie nog steeds 90%.

Phono Solar zonnepanelen

Phono Solar is een zeer gevestigde naam op het gebied van zonne-energie en levert zonnepanelen van een hoge kwaliteit, een lange levensduur en met een hoog rendement.

Alle zonnepanelen van Phono Solar zijn uitgevoerd met Half Cut Cell technologie. Dit maakt Phono panelen tot top performers. Door de half cut cells is er een lager verlies tussen cellen en temperatuur.

De omvormer

Functie van de omvormer

De omvormer is een noodzakelijk onderdeel van een zonnepanelen installatie en zet zonlicht om in bruikbare energie. De panelen wekken namelijk gelijkstroom op (DC), uw woning verbruikt wisselstroom (AC). De omvormer zorgt ervoor dat de opgewerkte energie wordt omgezet in wisselstroom wat kan worden afgegeven aan uw huishouding.

De micro omvormer van Enphase bevat de nieuwste innovaties en staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. De fabrikant is dusdanig overtuigd van de kwaliteit dat er 25 jaar garantie wordt gegeven op de producten.

Burst Mode

De micro omvormer maakt gebruik van de innovatieve Burst Mode techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er zelfs bij weinig licht maximaal energie wordt opgevangen, bijvoorbeeld bij schaduw of bij wolken.

Automatische updates

De Enphase solar is verbonden met het internet en haalt daarmee regelmatig automatisch updates binnen om de software te voorzien van de nieuwste updates en functionaliteiten.

Elegante app

De Enphase Solar micro omvormer wordt beheert door een intuïtieve smart phone applicatie. Via deze app kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel energie er wordt geproduceerd, hoeveel er wordt verbruikt en nog veel meer.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Enphase. De technologie zorgt ervoor dat het device nooit hoogspanningsgelijkstroom bevat waardoor maximale veiligheid wordt gewaarborgd.

enphase omvormer voor zonnepanelen

Wilt u een prijsopgave voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan.