Drukverhogers

Heeft u op sommige plekken in uw woning last van een lage waterdruk? Kies dan voor een drukverhoger, ook wel een hydrofoorpomp genoemd. De drukverhoger zorgt ervoor dat water onder druk uw leidingen wordt doorgestuurd waardoor u overal in huis een prettige waterdruk ervaart. Hoe hoger het water moet klimmen (etages), hoe meer druk benodigd is om comfortabel te kunnen douchen.

Geniet overal in huis van een prettige waterdruk

Totaalklimaat werkt uitsluitend met de kwaliteitsfabrikant Dab. Dit merk heeft zich bewezen door zeer kwalitatieve producten te produceren met een lange levensduur, robuuste materialen en zeer geluidsarme werking.

Werking van de drukverhoger

De drukverhoger zuigt water aan (van de watertoevoer) en levert deze onder grotere druk uit aan het leidingsysteem. Hierdoor circuleert het water sneller door uw woning waardoor er gegarandeerd een constante waterdruk kan worden gegeven bij elke gewenste waterafname. Gaan er meerdere tappunten in de woning open? Geen probleem, de modulaire pomp zet kracht bij en zorgt voor de constante druk op alle plekken in huis.

Extreem stil

Door de innovatieve technologie is de Dab Easybox Mini extreem stil. De watergekoelde motor, frequentieregeling en de geluidsabsorberende buitenkant zorgen dat het apparaat zeer stil in bedrijf is. Het apparaat is dusdanig compact dat het zelf kan worden geïnstalleerd onder de wastafel in een klein kastje. Daarnaast is de speciale trillingsvoet ook hulpzaan bij het maximaal reduceren van de geluidsproductie.

Installatie door Totaalklimaat

Uw comfortable drukverhoger wordt indien gewenst geïnstalleerd door Totaalkimaat. De installatieplek van het apparaat wordt vooraf met u overlegd en neemt in de meeste gevallen zeer weinig tijd in beslag. Na de installatie van de Easybox Mini legt onze monteur nog even uit hoe het apparaat naar wens kan worden ingesteld voor optimaal gebruik.

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak zodat je ook zelf binnenkort kunt genieten van een feilloos ingeregeld systeem.

Neem contact op

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.