Spoelen van vloerverwarming

Het spoelen van de vloerverwarming is voor iedereen noodzakelijk. Hierbij sluiten we de vloerverwarmingsgroep aan op een speciale spoelunit. Door de vloerwarming vervolgens onder hoge druk door te spoelen en te reinigen, profiteer je van een groot aantal voordelen. Bij Totaalklimaat realiseren we deze voordelen graag voor iedereen!

Bespaar op uw energierekening

Kies je voor het spoelen van de vloerverwarming graag voor een installateur met veel ervaring in het vak? Dan begrijpen wij dit als geen ander. Het is voor ons een van de dagelijkse taken om deze dienst zo goed mogelijk uit te voeren. Zodoende profiteren al onze klanten van voordelen als:

Behalen juiste warmteafgifte

Het behalen van de juiste warmteafgifte is met betrekking tot de vloerverwarming natuurlijk erg belangrijk. Het fijne is dan dat je middels het spoelen van de vloerwarming voor het verbeteren van de circulatie in het systeem zorgt. Deze loopt precies zoals deze aan de hand van de initiële installatie bedoeld was. Het leidt dan ook tot een lange levensduur van de gehele installatie.

Mogelijke energiebesparing

Daar komt bij dat het optimaliseren van deze warmteafgifte in veel gevallen ook tot een energiebesparing leidt. Je mag dan soms zelfs denken aan een energiebesparing die oploopt tot 15 a 20%.

Voorkomen van storingen

Tot slot voorkom je ook storingen door tijdig je vloerverwarming te laten spoelen. Bij Totaalklimaat raden we het onze klanten altijd aan om hier een periodiek iets van te maken. Dankzij een vaste planning voorkom je zo potentiële kosten van onnodige storingen.

Wacht niet langer dan nodig is en laat nu ook jouw vloerverwarming spoelen. Plan nu een afspraak in bij Totaalklimaat.

Neem contact op

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.