Camera inspectie rookgaskanalen

Een camera inspectie van rookgas kanalen is cruciaal om meer inzicht te krijgen in de huidige situatie van deze kanalen. Zo maakt een dergelijke inspectie het bijvoorbeeld mogelijk om eventuele schade, bepaalde aantastingen of overige onrechtmatigheden te vinden. Aan de hand van een inspectierapport is het dan meteen mogelijk om een hersteladvies te geven. 

Voorkom mogelijke gevaarlijke situaties

Een camera inspectie van rookgas kanalen is in veel situaties erg belangrijk. Het is om die reden dan ook cruciaal dat je dit laat uitvoeren door een ervaren, betrouwbare partij. Bij Totaalklimaat hebben we er alle vertrouwen in dat onze combinatie van theoretische kennis én praktijkervaring de positieve doorslag geeft. Je ervaart dan voordelen als: 

Gedetailleerd inzicht in rookgas kanalen

Een gedetailleerd inzicht in rookgas kanalen is erg belangrijk. Deze behoefte is er bijvoorbeeld vooral bij het installeren van een nieuwe ketel. Of juist wanneer er het vermoeden is dat er met een oudere ketel iets misgaat.

Vaststellen behoefte aan onderhoud

Een camera inspectie van de rookgas kanalen maakt het makkelijk om vast te stellen of er behoefte is aan onderhoud. Bijvoorbeeld wanneer er op de een of andere manier sprake is van schade. In potentie is het dan een optie om hier weer snel op in te spelen.

Voorkomen gevaarlijke situaties

Dit alles helpt ook met het voorkomen van potentieel gevaarlijke situaties. De rookgas kanalen spelen een belangrijke rol. Wanneer er schade, een aantasting of een vorm van obstructie aanwezig is, werkt het geheel verre van optimaal. Om ergere problemen te voorkomen, is vroeg ingrijpen dan een aanrader.

Wil je op dit moment dus een camera inspectie van de rookgas kanalen inplannen? Kom dan direct in actie en plan een afspraak bij ons in.

Neem contact op

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.