Duurzaam

Verduurzamen is belangrijk. Door de stijgende energieprijzen en de uitputting van fossiele brandstoffen doet u er verstandig aan minder afhankelijk te worden van de energieleverancier. Hier zijn verschillende methodes voor waarbij u altijd gebruik maakt van een gratis energiebron zoals de zon, bodemwarmte of energie uit de buitenlucht.

Totaalklimaat helpt u graag uw woning verduurzamen. Wij adviseren u uitvoerig en ontzorgen u tijdens het gehele proces van A tot Z.

In welke duurzame installatie bent u geïnteresseerd?

Zonnepanelen

Bespaar aanzienlijk op uw energierekening door gebruik te maken van zonne-energie. Deze installatie kent een zeer gunstige terugverdientijd en u begint met besparen vanaf de eerste dag na installatie. Vanaf 1 januari j.l. betaalt u geen BTW op een zonnepanelen installatie.

Warmtepomp

Een lucht warmtepomp is een zeer laagdrempelige mogelijkheid om uw woning te verduurzamen. Deze losstaande buitenunit haalt de energie uit de buitenlucht en geeft deze af aan uw woning. Tevens zijn er interessante overheidssubsidies bij de installatie van een warmtepomp.

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler is een installatie die door middel van energie uit de buitenlucht uw tapwater verwarmt. Door de hulp van een duurzame energiebron hoeft uw cv-ketel minder in bedrijf dient te komen wat een flinke besparing oplevert. De warmtepompboiler is gemiddeld binnen 5 jaar terugverdiend.

Wilt u een prijsopgave voor uw installatieklus? Vraag een offerte aan.